0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Sportsmate AS

Vi er stolte av å kunne skilte med at vi er Norges største nettbutikk innen turskøyter og utstyr relatert til turskøyter . Her finner du alt du trenger for å kunne få deg en god, sikker og behagelig tur på isen.


Våre produkter omfatter turskøyter med fast og løs hæl, staver, sekker (vanntette selvfølgelig), ispigger, sikkerhetsliner, skøyteslipere og bøker. Vi ønsker deg en trygg og god handel og en god tur på isen!

Nye og spennende friluftsaktiviteter

Sportsmate har som mål å tilby et godt utvalg av nye og spennende sportsprodukter. Det finnes utallige butikker som tilbyr tradisjonelt sportsutstyr. Felles for alle våre produkter er at de skal være morsomme og annerledes. Vi elsker ting som ruller og glir, og mener at trim fungerer best når man har det gøy!

Moro på hjul

Sportsmate har lenge vært en av landets ledende leverandører av Skike. Skike er meget god trening og skiller seg ut fra tradisjonelle rulleski, da Skike kan brukes offroad og har bremser. 

Skike rulleskøyter kan brukes av alle, gamle og unge, profesjonelle og mosjonister. På grunn av sin anvendelighet, har Skike rulleskøyter blitt svært populære de siste årene og gjør både trening og mosjon til en ren fornøyelse. Derfor er vi i Sportsmate stolte av å kunne tilby Skike rulleskøyter til våre kunder i Norge!

OrbitWheels , som er en krysning mellom et skateboard og Inline rulleskøyter, føres også av oss. Sportsmate er kontinuerlig på jakt etter nye og spennende produkter på hjul!

Om oss

Sportsmate AS har lang erfaring innen sportsrelaterte produkter. Vi samarbeider med FunkWeb som driver nettbutikk og logistikk. Vårt tilholdssted er Vålerenga i Oslo, mens lager og distribusjon er lokalisert til Funkweb AS sine lokaler i Trondheimsveien 184 i Oslo.

Sportsmate AS

Sportsmate Logo

Org.nr 899326202 MVA
Adresse: 
Postboks 43 Vålerenga
0626 Oslo

E-post: post@sportsmate.no

Adresse lager: For henting og retur av varer:

FunkWeb AS
Trondheimsveien 184, 0570 Oslo