Få varene tilsendt

Sportsmate benytter Posten til levering av varer. Avhengig av vekt, mål, verdi og adresse vil varene dine kunne sendes på en eller flere måter. Prisen på de forskjellige leveringsalternativene beregnes av Posten, og vises når du skal velge leveringsmetode i kassen. Staver og andre produkter med en lengde på over 120cm blir behandlet som spesialgods av Posten. Dette medfører at fraktprisen for slike produkter vil være noe høyere enn for andre produkter i samme vektklasse.

Servicepakke
Pakken leveres til ditt lokale postkontor / post i butikk, og hentes der. Pakken kan spores. Sendingen vil normalt være fremme i løpet av 1-3 virkedager.

Hjem på døren (kl 17 - 21)
Pakken kan spores og leveres hjem til deg mellom kl. 17-21. Sjåføren ringer 30-60 min før ankomst. Sendingen vil normalt være fremme i løpet av 1-3 virkedager.

Bedriftspakke (kl 8 - 16)
Pakken kan spores og utleveres på døren mellom kl. 8-16. Sendingen vil normalt være fremme i løpet av 1-5 virkedager.

Brev A-post
Mindre varer med lav verdi kan sendes som brev. Disse vil normalt bli levert rett i postkassen din, men i enkelte tilfeller så må de hentes på ditt lokale postkontor / post i butikk. Det er ikke mulig å spore disse sendingene. Sendingene vil normalt være fremme etter 1-2 virkedager.

Hent pakken selv
For øyeblikket går det ikke å hente varene selv hos oss. Dette på grunn av Koronasituasjonen. Så fort det er mulig vil vi gi dere denne muligheten igjen.

Leveringstider

Vi behandler ordre og sender varer alle hverdager. Bestillinger som mottas før kl 12:00, sendes samme dag.

Grunnet redusert bemanning i forbindelse med koronasituasjonen kan det være noe forsinket leveringstid.