0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mer om Skike

Mer om Skike

Raskere enn spasergang, sunnere enn jogging, tryggere enn rulleskøyter!

Skike er den nye allround-sporten for folk i alle aldre og på alle nivå. Å ta seg frem på Skike er sammenlignbart med langrenn, eller skøyter på is, og kan enkelt læres av alle. Trening med Skike har en svært positiv effekt på hjerte og kretsløp, er skånsom med ledd, og gjør vekttap og vektkontroll til en enkel sak.

Skike in action

Hvorfor skike?

Først av alt: Det er utrolig gøy! I tillegg, det finnes ingen annen sport som trener kroppen så effektivt, så balansert, og så skånsomt.

Hvor kan jeg skike?

Det finnes ingen grenser – avslappet gatelangs eller full gass opp og ned fjellveier. Med de innovative bremsene og de luftfylte hjulene kan Skike enkelt manøvreres, også i utfordrende terreng.

Hvem kan skike?

Nesten alle! Ung eller gammel, sofakoser eller supertrent. Skike kan være den perfekte starten for personer som ønsker å starte fysisk aktivitet.

Tilbehør og reservedeler

Det finnes en mengde tilbehør og reservedeler for Skike, alt fra reservehjul og skjermer til hansker, hjelmer, staver og bagger. Se vårt utvalg av tilbehør og utstyr til Skike.

Skike tilbehør

 

Skike V8 Lift Cross 2R
Denne har en lengre ramme enn tidligere modeller for både bedre skøytetak og klassisk trening, mikroabsorbenter for å gjøre kjøringen enda mykere, permanent hælløftsfunksjon, for både skøyting og klassisk trening.

Skike V8 Tour
Skike V8 TOUR er 3 generasjon Skike med løs hel. Denne skiller seg fra std v8 ved at skøyten har fått et ekstra ledd ved fremre del av foten som gjør at skifølelse og retningsstabilitet ved diagonalgang blir enda bedre enn på std v8. Denne modellserien er spesielt egnet for de som ønsker å legge treningen opp mot skisesongen.

Skike V9 FIRE
NY MODELL - Skike V9 FIRE tar deg ut på enda røffere veier med sine ekstra store dekk. Dekkene er 200 mm med godt grep, og er luftfylt. Bygger på samme hælløftteknikk som V8 LIFT modellen, hvilket gjør den perfekt for klassisk stil og skøyting. Ny bremseteknikk med nedkjøling, sørger for en kontrollert nedfart i bakker.