0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Turskøyter

Turskøyter er morsomt

Norges største utvalg av turskøyter og tilbehør finner du her! Vi fører alle kjente merker og har til og med vårt eget merke; Excelsior.

Det å gå på turskøyter har i mange år vært meget populært i Sverige. Nå har denne sporten/fritidsinteressen også begynt å vokse i popularitet her i Norge!

 

Med turskøyter kan du tilbakelegge store distanser i flott natur. Kalde perioder på senhøsten og vinteren når det er lite snø, er turskøyte-entusiastenes høysesong. I Sverige er det vanlig at man måker løyper på store vann. Med all den løypemaskin-kapasiteten vi har her til lands går det nok ikke lang tid før dette blir en trend her også. Du finner mer informasjon om turskøyter på Skiforeningens hjemmesider. Du kan også lese mer om emnet på Skiforenings turskøytegruppe på facebook. Iskart med masse informasjonsmuligheter finner du på varsom.no sine sider. Der finner du informasjon og kart om isforhold og hvordan du bør forholde deg til det å sjekke isforholdene. For deg som ønsker å lese om Turskøyter i godstolen har Rolf Utgård laget en fin bok som heter "På skøyter i marka". Har du god kondisjon og opparbeidet deg noe erfaring på turskøyter kan du jo melde deg på Vikingarennet. Dette er turskøyte-entusiastenes svar på Birkebeineren og Wasaloppet.

Er det første gang du skal prøve turskøyter anbefaler vi vår nybegynnerpakke . Vi anbefaler også at du leser artikkelen om sikkerhet på isen. Du bør kanskje også lese artikkelen om hvordan velge turskøyter og riktig utstyr hvordan velge turskøyter og riktig utstyr.

GOD TUR!

 

Bruk synkende rekkefølge

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Bruk synkende rekkefølge

   

16 vare(r)